För a

Etnologiska föreningens bokutgivning

Arkipelag är namnet på det bokförlag som övertog utgivningen av böcker 2005, den utgivning som Etnologiska föreningen i Västsverige tidigare höll i.

Söker du böcker som givits ut 2005 och senare söker du på Arkipelag, är det äldre böcker finner du dem under "äldre utgivning" eller "lokalhistoria".

Etnologiska föreningen

c/o Ninni Trossholmen

Rördammsvägen 1

SE-475 32 Öckerö

e-post: info@etnologiskaforeningen.se

Tel: 031 967295 (Ninni Trossholmen)

Mobil: 0762 313125 (Ninni Trossholmen)

Du kan beställa böcker (Både Arkipelags och Etnologiska föreningen i Västsveriges utgivning) genom att skriva till ovanstående adresser eller ring. Uppge vilka böcker det gäller, antal, ditt namn och adress så kommer böckerna inom kort.

Håkan Andreasson som ansvarat för förlagsverksamheten i 15 år har gått vidare och startat förlaget A-Script. http://ascriptforlag.se/

Välkomstsidan»

Bokutgivning »
Arkipelag»

Äldre utgivning»

Lokalhistoria»

Program»
Här kan du läsa mer om föreningens program och aktiviteter.

Kontakta föreningen»

Etnologiska föreningen

c/o Ninni Trossholmen

Rördammsvägen 1